14 Aralık 2010 Salı

Ana Messi Laaa :)

Şaşırmayın Lionel Messi'nin küçüklüğü değil. Ama ne kadar da benzeyen şirin bir çocuk :)

A2'ye Can Kurban..



Ezeli rakibimiz orduspor A2 takımıyla karşılaşan gençlerimiz maçtan 2-1 galip gelmesini bildi..

Gollerimiz 55.nci dk da Şükrü, 68.nci dk da Talha'dan, Ordusporun sayısı 90+3 de.



fotoğraf: İlyas Koser

Yılın Manşeti..

Denizli'de anlamlı 2 kare..


1-0 galip geldiğimiz denizli deplasmanından anlamlı 2 kare. futbolcular 90 dakika boyunca terlettikleri mücadele ettikleri çamur içinde kalan kutsal formalarımız ve geçen sene şehit düşen cengiz kardeşimizin yıldönümünde açılan pankart.

29 Kasım 2010 Pazartesi

Hayat Seninle Başlar Giresun'um..

Tribünümüzün önde gelen isimlerinden Serkan abimizin oğlu doğuştan fanatik Namıkcan :)  

Dibe Vurduk !

Ard arda aldığımız mağlubiyetlerle ligin son sırasına demir atıyoruz. Sezon başında bolu galibiyetiyle lige iyi başladık ancak talihsizlikler ve futbolcuların ruhsuz ve isteksiz davranışları bütün hayallerimizi yıktı. Diğer puanlarımızı ise adana(2-1) ve diyarbakırdan(1-1) aldık. Sonumuz hayır ola. Allaha emanet gidiyoruz hadi bakalım...

Teşekkürler Kırmızı Şeytanlar..



Mersin'de bizi en iyi şekilde karşılayan çıkışta da kendi lokallerinde meşhur Mersin tantunisini ve künefe tatlısını bizlere sunan Kırmızı Şeytanlar taraftar gurubuna sonsuz teşekkürler. Giresun'da aynı şekilde ağırlanacaksınız yalnız değilsiniz.

Mersin'den kareler..

















Fotoğraf: İlyas Koser

İstifa için neyi bekliyorsun ?



8. maçta sadece 1 paun alıp 7 mağlubiyet alınmasına karşın hala iyi yolda ilerliyoruz gbi saçma sapan konuşarak taraftarları çıldırtan bu adam sizce istifa için neyi bekliyor ?

Yeniden Birlikteyiz..


Kısa bir aradan sonra yeniden birlikteyiz..

11 Ekim 2010 Pazartesi

7 Ekim 2010 Perşembe

5 Ekim 2010 Salı

Antep'den Enstanteneler..













Cumartesi akşamı saat 19.30 da Gaziantep Kamil Ocak Stadında 16 kişilik Arma sevdalısı tribündeki yerini aldı.
Maçın özetine gelince ekibimiz ilk yarıda rakip kaleye tek bir şutu vardı hafızalarda kalan o da Volkan'ın yaklaşık 35 mt den savurduğu kaleyi bulmayan şutu idi.
Bunun aksine rakip Gaziantep ise pozisyonları harcamakta... oldukça cömert davrandı. Kaleci Fevzi goldeki hatasını kapatırcasına altı pasta karşı karşıya 3 pozisyonu başarıyla önleyerek ilk yarıda farkın açılmasını önleyen isimdi.
İkinci yarı kornerden gelen topa kafayı vuran Kaptan Tolga Seyhan'ın vuruşu üst direkten dönmesi ve başka bir pozisyonda rakip kaleden dönen bomboş pozisyonda topu boş kaleye yuvarlayamayan Aydın'ın pozisyonu dışında skora tesir edecek olumlu tek hareket yoktu ekibimizde.
Bunun aksine dakikalar ilerledikçe ekimizinde şuursuz oyunu neticesi Gaziantep bol bol pozisyon bulmakta zorluk çekmedi sağlı sollu ataklarla sürekli golü düşünen bir oyun temposuyla yakaladığı pozsyonların ikisini gol vuruşu yaparak net bir skorla maçı kazandılar.
Yediğimiz ikinci ve üçüncü gollerde kaleci Fevzi'nin yapabileceği hiçbir şey yoktu. Ancak ilk goldeki hatası da affedilir değildi.
Sonuç olarak tribündeki taraftar sayısı kadrosundaki futbolcu toplamı kadar olmayan rakibe yenilen ekibimizin.
Teknik heyetin konuyu derinlemesine analiz ederek gerekli önlemleri alması gerekmektedir. Aksi takdirde bu oyun düşüncesiyle maç kazanmak Bolu ve Adana maçlarındaki gibi şansa kalır. Şansla toplanacak puanlarda bu ligde işe yaramaz.
Bir cümlede Genç Çotanaklara, Kalktılar 14 saat gidiş 14 saat dönüş deplasman yaptılar destekledler geldiler. Armanın yalnız olmadığını bir kez daha dosta düşmana gösterdiler.
Bu maçın anlatılacak tek yanı Cefakar Genç Çotanaklardı.

Fotoğraflar için: KOSER GİRESUN'a teşekkürler..